Find diverse nedgravede affaldssystemer såsom en molok hos ZENZO

ZENZO

Danske ZENZO er én af landets absolut førende leverandører af diverse slags byinventar og lignende produkter, og kan findes rundt omkring i danske byer over hele landet. Virksomheden har et særdeles bredt katalog man kan kigge igennem, og udvider i øvrigt hele tiden udvalget. Blandt andet tilbyder man flere varianter af den smarte molok, som dukker op på flere og flere danske gader. Der er desuden også flere andre typer nedgravede affaldssystemer man kan kigge nærmere på. Læs mere om begge dele herunder.

Praktisk og diskret molok

Du ved næsten med sikkerhed hvad en molok er, men bare ikke at den hedder sådan. En molok er nemlig de nedgravede affaldssystemer, som man efterhånden finder på rigtig mange gader i mellemstore og større danske byer. En molok er utrolig praktisk, da den både giver gadens beboere nem adgang til at komme af med deres affald, og samtidig har et diskret design, der ikke skæmmer bybilledet. Man kan desuden med lethed kombinere flere typer molokker, så der f.eks. er én til pap, én til almindeligt affald og en til flasker. På den måde vil affaldssortering som regel komme til at fungere langt bedre med molokker sat op, end hvis man kun har en skraldespand til almindeligt skrald i nærmiljøet. Hos ZENZO var man med tidligt på molok-bølgen, og de må da også siges at have et af landets absolut bedste udvalg. Klik evt. ind på www.zenzo.dk og få et kig på hvordan en moderne og førsteklasses molok skal se ud.

Stort udvalg af nedgravede affaldssystemer

Der er mange modeller man kan vælge imellem, når man kigger kataloget med nedgravede affaldssystemer igennem hos ZENZO. Chancerne er derfor gode for at man kan finde et nedgravet affaldssystem, der passer helt perfekt til området hvor den skal stå. Fælles for alle, er at de holder et ekstra højt niveau af kvalitet, og at funktionaliteten er helt i orden.

Relaterede nyheder