Vejledning til loftisolering og polystyren kan købes hos Stevns Isolering

Loftisolering er nærmest en hel videnskab for sig. Tag de mange forskellige materialer, som fx polystyren, papiruld osv.: De kan bruges til mange forskellige ting, men kun en ekspert ved hvornår, han skal bruge hvad. Heldigvis findes der netop en virksomhed, som har stor ekspertise inden for feltet: Nemlig Stevns Isolering, som du kan læse mere om her.

Vejledning til loftisolering

Stevns Isolering blev grundlagt i 1996, og siden da har isoleringsvirksomheden ikke set sig tilbage. En af årsagerne til deres store succes, er deres uomtvistelige faglighed, når det drejer sig om loftisolering. Hos den pålidelige virksomhed er de nemlig udmærket klar over, at loftisolering ikke bare er loftisolering. Derfor bruger de nemlig kun de bedste og mest effektive kvalitetssikrede produkter fra markedets mest anerkendte producenter. Stevns Isolering har altid det gode slutresultat for øje, så hvis du har et projekt, hvor du mangler en kompetent, troværdig og sikker samarbejdspartner, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til dem – enten via e-mail eller telefon. Du er også velkommen til at skrive eller ringe til dem, hvis du søger kyndig vejledning omkring loftisolering. De hjælper dig nemlig hellere end gerne.

Polystyren kendt som flamingo

Køb polystyren hos Stevns Isolering og oplev et fantastisk materiale, som du måske mest af alt kender som flamingo. Som du kan se, hvis du klikker ind på virksomhedens hjemmeside og webshop, alt-i-isolering.dk, forhandler de faktisk ekspanderet polystyren. Uden at gå for meget i detaljer kan det blot siges, at EPS, som er forkortelsen for ekspanderet polystyren, består af op til 98% luft og kun 2% egentlig polystyren. Dette gør naturligvis, at materialet er utroligt let, hvilket da også giver god mening, hvis du blot tænker på, hvor lidt flamingo, som du kender fra dagligdagen, vejer. Ikke desto mindre er polystyren et meget effektivt materiale, som altså kan bruges til et hav af forskellige formål.

Relaterede nyheder