Prøv den uforglemmelige brunch ud af huset samt grill diner transportable hos Salt og Peber

Salt og Peber

Det er sommer, og det er muligt at sidde ude i haven til de store begivenheder. Salt og Peber tilbyder catering hele året rundt, og du kan fx bestille grill diner transportable, så du blot skal putte kødet på grillen. Det er også populært at bestille en brunch ud af huset hos dem.

Smag på de mange lækre retter i deres brunch ud af huset

Brunch er en kombination af morgenmåltidet samt frokosten, og det er en opfindelse som danskerne i de sidste årtier for alvor har taget til sig. Det er oplagt at bestille brunch ud af huset til efter barnedåben, fødselsdagen, sølvbrylluppet og mange andre begivenheder, hvor man ønsker en lidt casual og afslappet stemning. Det er muligt at finde en luksus brunch ud af huset ved at klikke ind på www.saltogpeber.dk. Der får man tre typer pålæg, laks, asparges, fire oste, marmelade og meget andet fristende. Da der er så mange retter at vælge mellem, kommer alle gæsterne til at blive mætte. Læs om muligheden for at bestille en fornem brunch ud af huset til en god kuvertpris hos Salt og Peber.

Vælg to menuer inden for grill diner transportable

Salt og Peber står også for grill diner transportable. Der er lige nu to menuer at vælge mellem – en grill selv menu og en luksus grill selv menu. Hvis man vælger grill diner transportable fra Salt og Peber, så får man marineret kød, der er klar til at smække på grillen. Man modtager ligeledes grilltilbehør, som komplimenterer det saftige kød på bedste vis. Du har også adgang til tilvalg som forret, vin, dessert osv. Så hvis du synes, at grill diner transportable fra Salt og Peber lyder som en fornem ide, så klik ind på deres hjemmeside i dag.

Bestil mad til festen hos Salt og Peber. Se retterne online som fx deres brunch ud af huset, der helt klart kan anbefales. Inde på saltogpeber.dk er det også populært at bestille grill diner transportable, hvor man blot skal smække det smagfulde og marinerede kød på grillen.

Relaterede nyheder