Professionel forhandler af smykker og ure fra populære og anerkendte brands

Er du på udkig efter en Ole Lynggaard lås vedhæng eller de elegante prinsesse ringe, så er Guldsmed Østergaard det helt rette sted for dig. Besøg dem her www.guldsmedoestergaard.dk og find deres spændende udvalg af smykker fra de bedste designere.

 

Ole Lynggaard lås

Guldsmed Østergaard er en professionel forhandler af smykker og ure fra populære og anerkendte brands. Mangler du for eksempel en fin halskæde, hvor du kan have et lille billede i vedhænget, så finder du den smukke Ole Lynggaard lås Heart. Ole Lynggaard lås Heart er en meget elegant halskæde, som har et lille hjerte som vedhæng hvor der er integreret et lille rum, som du kan opbevare et billede i. Den er lavet af 18 karat rød-guld og det lille hjerte har 55 små brillanter på fronten. Kæden er en klassisk guldkæde, som er sammensat af små ringe. Klik her www.guldsmedoestergaard.dk og se de smukke Ole Lynggaard lås Heart, så du kan have et billede af dine kære tæt på hjertet.

 

Prinsesse ringe

Er din kæreste vild med flotte og feminine smykker, så har Guldsmed Østergaard en dejligt udvalg af prinsesse ringe, som helt sikkert vil begejstre hende. Deres prinsesse ringe kan fås udført i forskellige materialer, hvor blandt andet den flotte prinsesse ring i hvidguld er en klassiker. Den er fremstillet i 14 kt hvidguld med en 0,15 ct. brillant Wesselton VVS. Den har et lukkesystem, hvilket gør den særlig god til folk med gigt, da den kan åbnes i stedet for at trække den ud over fingerspidsen. Klik her www.guldsmedoestergaard.dk og læs mere om de smukke prinsesse ringe.

 

Giv dig selv eller din kæreste et minde for livet med en Ole Lynggaard lås Heart eller prinsesse ringe med brillant hos Guldsmed Østergaard. Besøg dem her www.guldsmedoestergaard.dk og find deres elegante udvalg af smykker til moderne kvinder.

Relaterede nyheder