DaneLine og Artwood retro havemøbler

Skønne DaneLine havemøbler og Artwood retro havemøbler forhandles side om side online hos den anerkendte webshop Direkte Import, som selv importerer deres havemøbler direkte fra alverdens producenter.

DaneLine havemøbler

Et stærkt brand inden for havemøbler må siges at være DaneLine. DaneLine havemøbler er fremstillet af gode og kraftfulde materialer, som kan modstå det danske klima med al slags vind og vejr. Havemøbler er normalvis sårbare over for netop skiftende vejr som det, der er at finde herhjemme, men DaneLine formår altid at overraske med deres særligt robuste kvalitet. Se dem her hos Direkte Import. Havemøblerne fra dette brand er derfor super gode at have stående på terrassen eller altanen derhjemme. Med den rette maling eller træbeskyttelse er der tale om havemøbler, som holder sig flotte i mange år. Der er mange forskellige DaneLine havemøbler at vælge mellem online hos Direkte Import. Se dem her på webshoppen www.direkteimport.dk.

Artwood retro havemøbler

Med Artwood retro havemøbler får man skønne havemøbler i en flot vintage eller retro inspireret stil. Derudover er Artwood havemøbler det, man kalder vedligeholdelsesfri havemøbler. De skal ikke slibes, males eller poleres år efter år. De modstår ganske enkelt vind og vejr på egen hånd, fordi Artwood retro havemøbler er fremstillet af kunsttræ. Man får således det flotte udseende, som mange foretrækker ved havemøbler af rigtigt træ, men uden alt besværet i form af vedligeholdelse og skader som følge af skiftende vind og vejr. Stil de skønne Artwood retro havemøbler på altanen, terrassen eller et sted i haven og nyd godt af deres lækre kvalitet sommer efter sommer. Det er det skønne ved Artwood – lækre havemøbler uden besværet med træbeskyttelse. Alle de skønne havemøbler fra DaneLine og Artwood er at finde online hos Direkte Import. Se dem her på deres hjemmeside og webshop og vælg mellem de mange forskellige varianter.

Relaterede nyheder