Opgrader dine elinstallationer med en fuga afbryder og en færdigmonteret eltavle fra YouSave.dk

YouSave.dk

YouSave.dk forhandler Danmarks bedste el-artikler til Danmarks bedste priser! Hos denne forhandler finder du alt fra en fuga afbryder til en færdigmonteret eltavle til virkelig fordelagtige priser hele året rundt! Læs mere om det store udvalg herunder eller på www.yousave.dk.

LK fuga afbrydere kombinerer design og kvalitet

YouSave.dk forhandler en bred vifte af afbrydere og lignende el-artikler fra producenten Lauritz Knudsen, der fremstiller el-produkter af høj kaliber i design, der holder en livstid. Udvalget af fuga afbrydere, der er en del af LK fuga-serien, er derfor selvfølgelig ingen undtagelse. Dette produkt fås blandt andet i en hvid stilren model, der flot passer ind i de fleste hjem, arbejdspladser og lignende. En fuga afbryder kommer dog ikke bare i et flot design, men også i et funktionelt et af slagsen. Dette er netop, hvad der giver afbryderen sin robuste kvalitet og sin lange levetid. En lækker fuga afbryder fra LK fås desuden nu med 16 ampere, der altid passer i de mange forfra- og indmuringsdåser, du også finder fra LK. Du er derfor altid sikret en god investering, når du har med produkter fra LK at gøre. Dette skyldes blandt andet også, at priserne er så lave, som de er hos YouSave.dk.

Køb en færdigmonteret eltavle i hvid eller grå

En færdigmonteret eltavle er heller ikke til at komme udenom, når der er tale om gode investeringer fra YouSave.dk. De eltavler, du finder hos i deres webshop, forhandles nemlig til fantastiske priser selvom de er lavet med kvalitetsdele fra blandt andet Lauritz Knudsen. En eltavle fås både i hvid og grå samt i special byggede modeller, skulle du have brug for mere specifikke opsætninger og komponenter. Disse komponenter kommer typisk fra Schneider Electric, hvorimod afdækningerne kommer fra Lauritz Knudsen. En eltavle fra YouSave.dk er derfor altid fuldkommen klar til brug, godkendt, CE-mærket samt tilknyttet alle nødvendige dokumenter – såsom varmetabs beregning og et diagram over tavlen. Der er derfor ikke langt mellem dig og din nye eltavle, da den hurtigt installeres og altid leveres inden for bare 1-3 arbejdsdage. Tavlerne er desuden altid fremstillet af dygtige fagfolk, såsom elektrikere eller andet el-uddannet personale, der sørger for at både kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd. Både leveringstid og kvalitet er desuden samme for de speciallavede gruppetavler, der nemt sættes i produktion ved at tage kontakt til medarbejdere over telefon eller e-mail. Du kan også klikke dig ind på netop denne mulighed på www.yousave.dk.

Læs mere om en fuga afbryder og en eltavle på hjemmesiden, hvor du ligeledes finder både telefonnumre og e-mailadresser på det kompetente kundeserviceteam.

Relaterede nyheder