Forkæl dig selv med argentinsk vin eller McCallum whisky fra Fredericia Vinhandel

Fredericia Vinhandel

Uanset om du på udkig efter whisky eller vin, kan du være sikker på at Fredericia Vinhandel har en god viden. De kan dermed hjælpe dig, hvis du søger en specifik smag, eller blot vil prøve noget nyt. Hos dem kan du bl.a. finde argentinsk vin og en god McCallum whisky.

Køb en chilensk vin fra Dona Paula

Når der er brug for en god vin, så kan en argentinsk vin være lige det, du har brug for. Hos Fredericia Vinhandel kan du finde en god argentinsk vin som Dona Paula, der har lavet både Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Syrah iblandt flere. Selvom der er mange forskellige vingårde rundt omkring i verden, der bruger disse druer, er der altid forskel på smagen. Det kommer nemlig an på varme, fugtighed, årgang og meget andet. Derfor er en argentinsk vin noget anderledes end en fransk vin, selvom de måske er lavet på samme druesort. Er du vinkender, er dette selvfølgelig noget, du allerede ved. Der er dog plads til alle, når det kommer til vin, og du kan derfor altid spørge om hjælp, hvis du vil vide mere om argentinsk vin. Fredericia Vinhandel gør altid hvad de kan, for at besvare dig, om det er på mail, telefon eller du tager ind forbi deres fysiske butik i Fredericia.

Prøv en fantastisk McCallum whisky

Er du på udkig efter andet end vin, så kan de også hjælpe med det. De har et bredt udvalg, der bl.a. inkluderer den fantastisk McCallum whisky. McCallum whisky fås i flere forskellige varianter, der har noget at gøre med ingredienserne, og hvilke fade de har ligget på. Der er derfor også en stor forskel i farven. Alkoholprocenten er den samme på McCallum whisky, men smagen varierer utroligt meget. Det kan bl.a. have en stor forskel grundet det træsorterne brugt til fadene. Det kan også gøre noget for farven, der enten er en lys gylden væske, eller en mørkere gylden væske. De har alle unikke noter, der er testet og eksperimenteret til det er blevet de McCallum whiskyer, du kan finde i dag. Er du whisky nyder, så er det helt klart, at du ikke kan gå fejl af denne lækre whisky. Vil du bestille en McCallum whisky, eller vide mere om oprindelsen, så besøg www.fredericiavin.dk. De står altid klar til at hjælpe, så du får det ud søger.

Fredericia Vinhandel har fuld tilfredshedsgaranti, og fortryder du købet eller er gaven ikke faldet i god jord, så er der 14 dages returret på varerne.

Relaterede nyheder