Pokaler og medaljer til alle anledninger

“Du har fortjent en præmie.” “Du burde have en medalje.”

Den slags bemærkninger bliver vi glade for at høre, selv når vi ikke lige har vundet Wimbledon eller 100-meteren til OL. De er nemlig udtryk for påskønnelse, og det kan vi vist aldrig få nok af,

Miniputterne i selv de mindste amatørfodboldklubber drømmer om en dag at løfte “pokalen med de store ører”, men så længe den mulighed ligger et godt stykke ude i fremtiden, glæder de sig også over at stå med en noget mindre pokal i den lokale turnering.

Og selvom der trods alt ville være en form for symbolværdi i en guldbronzeret og dekoreret konservesdåse, vil det være endnu bedre at give de unge helte fra grønsværen noget, der virkelig ligner en pokal.

Sportspræmier, dørskilte og hundetegn

En sådan pokal kan du købe på webshoppen www.brroset.dk, uden at sprænge klubbens budget.  Butikken forhandler ikke blot pokaler, medaljer og andre sportspræmier, men også et bredt og varieret udvalg af mange andre produkter: dørskilte, hundetegn, skjolde til æresport, bordpynt, sangskjulere og anden dekoration til f.eks. konfirmation, og naturligvis rosetter.

Sportspræmierne omfatter pokaler, statuetter og medaljer til en lang række sportsgrene: fodbold, håndbold, golf, ishockey, ridning og mange flere. En del pokaler og medaljer kan efter ønske markeres med et emblem for selv mindre sportsgrene.

Fra marsvin til webshop

BR Roset har eksisteret siden 2013. Stifterne havde i en årrække avlet og udstillet langhårede marsvin og var blevet trætte af kedelige rosetter i trivielle farver, og besluttede derfor at starte deres egen produktion med mere liv og spræl i.

Siden er de gået over til at udstille Cavalier King Charles spaniels, og sortimentet er blevet meget større. For de “store” sportsgrenes vedkommende (håndbold, fodbold, ridning og flere andre) finder du et stort udvalg af medaljer og andre præmier, som tydeligt markerer hvilken sportsgren, der er tale om: statuetter af en udøver af den pågældende sportsgren (begge køn kan vælges), trofæer med en fodbold eller et par badmintonketsjere.

Rige muligheder for tilpasning

Du har omfattende muligheder for at sætte dit eget præg på produkterne: navn på modtageren, stævne og dato, dit eget, klubbens eller en sponsors logo, en tekst eller hvad du ellers måtte ønske.

De fleste produkttyper findes i mange prisklasser. De billigste pokaler er af plastic, men BR Roset forhandler også flere modeller af metal og til en højere pris, så det burde være muligt at finde præmier, der passer til både anledningen og bankkontoen.

Relaterede nyheder