Mille ovnfast fad 2,8 liter samt andre typer af Mille fade

Hos Eslau kan du finde mange forskellige smukke porcelænsvarer, bl.a. et Mille ovnfast fad 2,8 liter. De smukke Mille fade kommer også i andre størrelser.

Mille fade er perfekte som gave

Eslau er kendt for Mille serien, som har været en klassiker inden for dansk design i mange år. Denne serie er karakteriseret ved at kombinere funktionalitet og elegance på en virkelig æstetisk måde. Der er både tallerkner, skåle, kopper og fade i serien og de smukke Mille fade er et super godt eksempel på denne smukke kombination af klassisk, elegant æstetik og nordisk funktionalitet. De er super robuste og kan holde til at blive bagt i ovnen på højeste temperatur. Disse Mille fade er oplagte til lasagne, bagt fisk, langtidsbagte tomater eller bagte kartofler. De kan bruges på mange måder og er super gode at have i et køkken, da de virkelig er et godt redskab, som kan bruges på mange måder. Mille fade er blevet produceret i det oprindelige design i mange år og vil blive ved at blive det, hvis populariteten ikke falder. Find dem på hjemmesiden eslau-shop.dk.

Mille ovnfast fad 2,8 liter – se det online

Leder du efter en super god gave til en, du holder af? Så er et Mille ovnfast fad 2,8 liter måske perfekt. Det er et funktionelt fad i smukt design, som er super robust og som vil holde resten af livet. Du vil helt sikkert elske det smukke design, som du kan bruge på mange forskellige måder. Et Mille ovnfast fad 2,8 liter er perfekt til lasagne eller bagte rodfrugter. Det kommer også i mindre størrelser, hvor det kan bruges til at bage mindre ting, som fx lagtidsbagte cherrytomater. Du kan finde det smukke Mille ovnfast fad 2,8 liter på hjemmesiden til en god pris, og du vil helt sikkert elske det smukke design, som kendetegner det. Find forskellige smukke ting fra Mille serien på siden – der er både kopper, skåle, dejskåle og tallerkner. Skal du bruge et godt ovnfast fad, så er et Mille ovnfast fad 2,8 liter perfekt, for det kan rumme mad til hele familien.

Relaterede nyheder