Sauterpande og kasserolle – suveræn dansk kvalitet hos Gastrolux

Gastrolux

Med en sauterpande har man flere muligheder i forhold til sin madlavning. Gastrolux producerer dansk håndværk til kokkebrug. Samme firma står bag en lang række af andre redskaber inkl. kasseroller, stegepander, fiskepander og meget andet – mere info på gastrolux.dk.

Køb en kvalitetsfuld sauterpande på gastrolux.dk

Det er essentielt med redskaber i køkkenet, som man kan stole på. Kokkegrejet skal kunne holde til den daglige slitage og stadig producere et godt resultat. Hos Gastrolux finder du mange remedier, der kan forbedre din madlavning. En sauterpande er karakteriseret ved at være dybere end en almindelig stegepande. Hos Gastrolux producerer de deres modeller med en 7 cm kant. En af de primære grunde til at vælge denne producent er deres populære non-stick belægning, der har vundet internationale priser. Dette betyder, at du ikke behøver fedtstof for at tilberede mad. Derfor er en sauterpande fra Gastrolux et fantastisk valg, til dem der prøver at nedsætte det daglige forbrug af fedt. Du kan bestille en sauterpande helt ned til 20 cm i diameteren eller op til 32 cm. Tag et kig på gastrolux.dk, og læs mere om deres unikke kokkeredskaber.

Kasserolle til sovs, supper osv.

Leder du efter en kasserolle? Den samme overfladebelægning benyttes naturligvis til disse. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om, at sovsen brænder fast. Når du bestiller en kasserolle, produceret af Gastrolux, er den udstyret med en hældetud, du kommer til at sætte pris på, når sovsen eller suppen skal serveres. Det er ikke nødvendigt at tænke på opvasken med det samme, når du har benyttet en kasserolle fra Gastrolux. Den kan sagtens vente, og madresterne kommer ikke til at sidde fast. Køkkenudstyret er én ting, man ikke gider gå ned på. Læs mere om kasserollerne på gastrolux.dk.

Er det tid til at bestille nye gryder og pander til køkkenet? Gastrolux tilbyder dansk kvalitet, om end du kigger efter en kasserolle eller en sauterpande. Denne internationalt anerkendte danske producent kan på det varmeste anbefales. Læs mere om deres unikke non-stick belægning og andre kvalitetsfordele online på gastrolux.dk.

Relaterede nyheder