Læderdyr i flot design fra Züny

Hos Helberg Design kan du få en masse skøre ting, som pynter i stuen eller på værelset. Klik her, hvis du vil læse mere om Züny og andre gode producenter af designartikler: www.helbergdesign.dk.

Züny

Züny er et godt mærke, som producerer nogle helt unikke ting. Klik her for at komme ind på den side, hvor Helberg Design har Züny-dyr. Züny-dyr er en helt unik kreation, som i virkeligheden er tiltænkt en funktion som dørstopper eller bogstøtte men har potentiale til meget mere. Züny laver dyr i kunstlæder, som håndsyes og fyldes med polyesterfyld og særlige stålkugler, som giver Züny-dyret vægt. Vægten er for at gøre Züny-dyrene i stand til at holde bøger på plads eller stoppe døren, inden den rammer væggen. Denne vægt gør dog også, at man kan bruge Züny-dyrene på mange kreative måder. Du kan bruge den som en flot brevvægt, der sidder og vogter over dine vigtige papirer, eller du kan bruge et læderdyr fra Züny som en simpel pyntegenstand. De flotte designs, læderdyrene fra Züny har, gør dem til en designerartikel i sig selv, og du kan snildt have et Züny-dyr til at stå i vindueskammen. Et læderdyr fra Züny giver et dejligt look i en stue. Et Züny læderdyr har en beroligende og afslappet effekt på en stue, så hvis du føler, at din stue er for seriøst indrettet med lidt for mange lidt for pæne nipsting, burde du overveje at lette stemningen med et læderdyr fra Züny. De skøre dyrefigurer kan med garanti give et frisk pust til din stue.

De skøre læderdyr fra Züny fås i forskellige dyrefigurer. Du kan både få en ugle fra Züny, du kan få en pingvin fra Züny, du kan få forskellige rovdyr såsom en løve fra Züny. Læs mere om Züny på www.helbergdesign.dk eller klik her.

Hos Helberg Design finder du mange gode produkter, som kan tilføre liv til din stue. Se eksempelvis på de søde læderdyr fra Züny. Du kan læse meget om de skøre dyrefigurer fra Züny – bare klik her.

Relaterede nyheder