Magna-Tiles og DUPLO – Legetøj til ældre børn samt små børn

Legebyen.dk

Hvis der er noget legetøj, som ikke behøver en nærmere introduktion, så er det DUPLO fra danske LEGO – noget af verdens mest populære legetøj for mindre børn. Derfor har Legebyen.dk også inkluderet et fint find udvalg af dette. Samtidig vil du være i stand til at finde Magna-Tiles magnetlegetøj online og med prisgaranti før dit køb! Denne samt mange andre fordele er i vente for kunder på www.legebyen.dk.

Køb klodser fra DUPLO online hos Legebyen.dk

Shop DUPLO produkter inkl. byggeplader samt byggesæt, der egner sig perfekt til de mindste børn. Legebyen.dk sælger også konstruktionssæt med mange dele, så der er helt frit spil! Flotte modullegehuse og den kendte LEGO DUPLO StoryTales forhandles hos www.legebyen.dk samt DUPLO Tech Machines, der kan bruges af børn fra 3 år. Det gode ved legetøjet fra DUPLO er den høje kvalitet, som gør, man enten kan give det videre til næste generation eller sælge det brugt. Det er også legetøj, der kan involvere voksne i legeprocessen. Forælder sammen med børn kan konstruere unikke ting. Køb både store og små sæt med LEGO DUPLO byggedele hos Legebyen.dk, og få fri fragt på ordrer af en vis størrelse.

Bestil Magna-Tiles legetøj med magneter

Magna-Tiles er for dem, som ønsker kreativitet. Dit barn kan udvikle sig og udfordre sig selv med det famøse magnetlegetøj fra Magna-Tiles. Det kan typisk bruges fra 3 år af, og de innovative muligheder med det magnetiske legetøj er næsten uendelige. De forskellige figurer er med til at fremme kreativiteten, hvor det for børnene er muligt at bygge det meste. Disse fås også i sæt af forskellige størrelser. Kig videre på www.legebyen.dk, og se de mange muligheder. Det skønne Magna-Tiles magnetlegetøj er også en god gave både til ens egne børn eller andre, man kender. Du kan læse lidt mere om legetøjets historie på hjemmesiden. Magnetlegetøjet fra Magna-Tiles har nemlig længe været et populært valg blandt børn i DK. Det store sortiment fra DUPLO og Magna-Tiles står også beskrevet nærmere på www.legebyen.dk.

Relaterede nyheder