Her kan du bl.a. finde en Chesterfield sofa og en vinreol i smart design

Direkte Import

Der bydes hos Direkte Import altid på et bredt og spændende udvalg af forskellige møbler. Man finder i sortimentet bl.a. flotte Chesterfield sofaer og vinreoler, som er fremstillet i den bedste kvalitet.

Super lækker Chesterfield sofa

Direkte Import er udbyder af flotte og lækre Chesterfield sofaer, i klassiske brune farver. Man finder hos Direkte Import et bredt udvalg af de flotteste og bedste Chesterfield sofaer, i forskellige størrelser. Der findes forskellige længder, så du både kan finde en Chesterfield sofa til 1, 2 eller 3 personer. Alle sofaerne i sortimentet er i højeste kvalitet, hvor der kun er brugt ægte læder, så du er sikret den helt rigtige følelse af at sidde i sofaen. Ligeledes giver det ægte læder en mere robust og slidstærk sofa. Chesterfield sofaerne fra Direkte Import vil passe ind i de fleste stuer, herreværelser eller lignende. Ønsker man at se mere til det store udvalg, så klik ind på www.direkteimport.dk.

Vinreol i høj kvalitet

Man finder hos Direkte Import også et flot udvalg af vinreoler. De unikke vinreoler er fremstillet i genbrugs cedertræ, som giver møblet et flot look, med det unikke og lækre cedertræ. Vinreolerne fås i forskellige udgaver, hvor man fx kan finde vinreoler der kan opbevare op til 30 vinflasker, samt vinglas. Derfor har man med en vinreol fra Direkte Import altid lækker vin ved hånden, hvis man ønsker at nyde en flaske. Grundet at vinreolerne er fremstillet i hånden kan forskellige varianter findes, i forhold til farve, finish og størrelse. Da møblerne er håndlavede, får man derfor et helt unikt produkt, hvor ikke to er ens. Reolerne findes i naturlige træfarver, eller i sort bemalet træ, og der kan derfor findes noget der matcher ethvert hjem. Se mere til udvalget på www.direkteimport.dk.

Ønsker du er finde nogle nye møbler til dit hjem, så besøg Direkte Import og find boliginteriør af bedste kvalitet.

Relaterede nyheder