Alcohol ink og epoxy resin – Hurtig levering

Art-de-vinci.dk

Lad dig inspirere hos Art-de-vinci.dk, og find nye kunstnerartikler til stærke priser. Webshoppen har alt inden for epoxy resin samt alcohol ink fra mærker som Ranger og TOUCH. God fornøjelse med at shoppe maling, passepartout, blyanter, eller hvad end du ellers har brug for. Husk på, at du altid kan spørge personalet til råds på info@art-de-vinci.dk, hvis du har spørgsmål.

Epoxy resin til celledannelser, slutlakering m.m.

Hos Art-de-vinci.dk forhandles 2-komponent epoxy resin, man er i stand til at benytte til et væld af projekter. Den benyttes bl.a. til støbning af små ting, lave billeder med fine celledannelser samt til slutlakering af malerier. Køb ArtResin samt alt det tilbehør, du har brug for til at begive dig i kast med din kunst. Art-de-vinci.dk fører nemlig et bredt og kvalitetsstærkt udvalg af tilbehør til resin.

Epoxy resin går hurtigt hen og bliver en uundværlig del af hverdagen hos kunstnere. Du er altid velkommen til at kigge forbi webshoppen, såfremt du har behov for nye forsyninger.

Alcohol ink fra Ranger, Octopus Fluids og andre

Online hos Art-de-vinci.dk forhandles alcohol ink fra de bedste mærker af. Derfor er du i stand til at finde alcohol ink fra Ranger, TOUCH og Octopus Fluids. Udover selve alcohol ink er der også tilbehør til salg som f.eks. syntetisk papir, folie og passepartout. Hos Art-de-vinci.dk er det både muligt at købe alcohol ink enkeltvis, eller du kan vælge større sæt eller komplette startsæt, hvis det er første gang, du skal prøve kræfter af med kunstarten.

Kigger du efter resin til støbning af små figurer, eller leder du efter alcohol ink til at fremstille de flotteste kunstværker? Art-de-vinci.dk er en unik webshop med et stort udvalg af kunstneriske artikler. Du er også i stand til at købe akrylmaling, farveblyanter, akvarelmaling etc. til gode priser.

Relaterede nyheder