3 tips til at få mere selvtillid i soveværelset

SexShopMidt

Mangler der gnist og passion i soveværelset? Så er det måske, fordi I savner selvtilliden til at slå jer løs. Heldigvis er der mange måder, man kan arbejde med den seksuelle selvtillid på – læs med her og få 3 tips til, hvordan I kan bringe passion og nydelse ind i jeres forhold.

Seksuel selvtillid kan opnås på mange måder, der spænder fra det sjove og legende til det mere dybe og alvorlige. I det følgende får du tre idéer, der blandt andet inkluderer en penisforstørrer og en dansende tilgang til erotikkens verden.

1. Få en større penis med en penisforstørrer

Størrelsen på din penis bør naturligvis ikke være afgørende for din selvtillid i soveværelset. Ikke desto mindre kan det være sjovt at prøve at have en større penis, i det mindste bare en gang imellem. Det er nemlig en drøm for mange mænd, og det kan være en underholdende overraskelse for partneren. 

En penisforstørrer fås i flere former og formater, heriblandt penis sleeve og penis pumpe hos SexShopMidt. En penis sleeve sættes på penis ligesom et kondom og øger på den måde både længde og omkreds. Produktet kan også gøre en positiv forskel for udholdenheden. En penispumpe fungerer som penisforstørrer ved at trække blodet ud i din penis. Det gør den ved at skabe et vakuum inde i røret, så blodgennemstrømningen øges, vævet udvides, og man opnår erektion.

2. Tænk på aktiviteten som en leg eller en dans

Det kan være gavnligt at bringe en penisforstørrer og lignende stykker legetøj ind i soveværelset. De har selvfølgelig ikke i sig selv en virkning på selvtilliden. Men den legende tilgang til sex, som de bringer med sig, kan være en stor hjælp for at føle sig godt tilpas.

Selvtillid i soveværelset handler nemlig i høj grad om at turde slippe kontrollen og bare være til stede. Her kan sjove og nye indslag lige fra penisforstørrer til vibrator eller lingeri hjælpe jer på vej til at lege jer ind i erotikkens verden. Du kan altså med fordel tænke på aktiviteten i soveværelset som en leg eller en dans – noget, som bare er for sjov, og ikke så alvorligt.

3. Vær ikke bange for sexologer og selvudvikling

Hvis du gerne vil arbejde med din seksuelle selvtillid på et dybere plan, skal du ikke være bange for at kaste dig ud i det. Det kan faktisk være lidt af en selvudviklingsrejse, hvor du lærer mere om dig selv, end bare dét der foregår i soveværelset. Du kan eventuelt lade en sexolog hjælpe dig på vej – det vil med al sandsynlighed kun gøre processen nemmere og mere interessant.

Relaterede nyheder