Online forhandler af fjernstyrede lastbiler og trailere til RC trucks

RC Hobby Trucks

Kender ud RC Hobby Trucks? De laver enormt detaljerede model lastbiler. Drømmer du om en fjernstyret lastbil eller leder du efter trailere til RC trucks, så læs med her.

Stort udvalg af trailere til RC trucks

RC Hobby Trucks laver mode lastbiler i virkelig høj kvalitet med enormt detaljeret mekanik og finurlig elektronik, og der er mange forskellige spændende modeller, som du kan finde på hjemmesiden. Hvis du drømmer om en super flot fjernstyret lastbil, som du enten selv kan samle eller købe færdigsamlet, så er det helt sikkert stedet at lede, for der er ingen, der laver dem så godt som RC. På hjemmesiden kan du selvfølgelig også købe påhængsvogne og trailere til RC trucks i virkelighedstro kvalitet. Der er forskellige flotte trailere til RC trucks på siden, og de gør det muligt at køre med ekstra læs med din model lastbil. Mange samlere mener, at samlingen ikke er komplet, før man har en trailer til sin RC truck, for med den kan man køre med et langt større læs. Klik ind på hjemmesiden www.rchobbytrucks.dk, hvor du kan finde mange forskellige skønne modeller til gode priser.

Fjernstyrede lastbiler

RC Hobby Trucks sælger forskellige fjernstyrede lastbiler, og de er virkelig specielle for de er i størrelsesforholdet 1:14, hvilket betyder at de er ret store! De er fjernstyrede med 8 kanals fjernstyring og udstyret med hydraulisk lad samt træk på alle aksler. Det er virkelig en hobby der vil noget! Du kan købe samlesæt eller færdigsamlede, og alle modeller leveres umalede, så du selv kan sætte dit personlige præg. Du kan bygge en fjernestyret lastbil udsmykket med ild eller blomster, dødningehoveder eller peace-tegn. Det er helt op til dig, og når du først går i gang med at bygge din egen hobby lastbil, så går der helt sikkert mange timer i helt opslugt koncentration, for det er enormt spændende og sjovt at bygge modeller i den størrelse, og det kræver en steady hand og et godt overblik. Der er motor, hydraulik, og bevægelige aksler, lys og lyd i modellen, så du kan nok høre at det er kvalitet.

Relaterede nyheder