Badesalt og håndsæbe af naturlige ingredienser

Badeanstalten

Køb badesalt og håndsæbe fra Badeanstalten. Det er en dansk fabrik, der producerer naturlige plejemidler af en høj kvalitet. Læs mere her, eller find info om produkterne og principperne bag virksomheden fra Aalborg på badeanstalten.dk.

Lækkert badesalt – Fremstillet med udgangspunkt i Fransk Middelhavssalt

Bestil badesalt for ren og skær forkælelse på badeanstalten.dk. Badesalt fra Badeanstalten fås i flere aromatiske nuancer, som er perfekt til afslapning. Giv badesalt i gave, eller forkæl dig selv med førsteklasses plejemidler til badekarret. De naturlige ingredienser byder på rent velvære og harmonisk afslapning, og et pift med salt til badet fra Badeanstalten kan højne oplevelsen betragteligt. Det består bl.a. af Fransk Middelhavssalt, som er 97 % bordsalt i stoffets kemiske formel (natriumklorid) og 3 % andre typer salte og relevante mineraler. Resultatet er, at huden efterlades blød og virkelig lækker. Der er en lang række af aromaterapeutiske fordele ved at benytte badesalt. Salten kan modvirke ømme led og muskler, ligesom at den kan lindre menstruationssmerter, sætte gang i et sløvt system og nære med sunde mineraler og sporstoffer. Hos Badeanstalten kan du vælge imellem agurk, nektar og andre aromatiske varianter, der hver har unikke karakteristika. Hvilken én, mon bliver til din favorit?

Naturlig håndsæbe fra danske Badeanstalten

Leder du efter en håndsæbe? Prøv en af mulighederne fra Badeanstalten. Nyd den autentiske aroma af naturlige ingredienser og det stolte håndværk, som er udgangspunktet i alle plejemidlerne fra dette firma af. Den høje kvalitet er også et resultat af de moderne teknologier og de mange tests. Køb flydende håndsæbe af en 100 % biologisk nedbrydelig kvalitet. Dette giver en ren fornemmelse i sjælen. Flydende håndsæbe fra Badeanstalten er det naturlige valg for mennesker, der tror på omtanke for naturen og vores Verden – både for vores egen skyld, men ikke mindst for de fremtidige generationers.

Køb naturligt badesalt og bionedbrydelig, flydende håndsæbe fra Badeanstalten direkte via den lokale fabriks egen hjemmeside. Dette dansk mærke står bag en lang række af plejeprodukter, der alle sammen er af en høj kvalitet. Er du inspireret? Læs mere om fabrikken og hudplejen på badeanstalten.dk.

Relaterede nyheder