Balmainhair.dk forhandler Balmain børste og hår spray

Balmain Hair Couture

Køb luksuriøse hårprodukter fra Balmain på www.balmainhair.dk. Balmain Hair Couture forhandler luksuriøse Balmain hårprodukter, med respekt for modehusets stolte og rige arv. Balmain Hair Couture har nemlig over 45 års erfaring med at kombinere mode, trends og hår til kollektioner af yderst populære hårprodukter såsom en Balmain børste eller en Balmain hår spray.

Red håret ordentligt med en Balmain børste

En Balmain børste bør være en fast del af dit inventar, hvis du holder af at passe på dit hår. Her er en Balmain børste som en All Purpose Spa Brush for eksempel et godt sted at starte. Denne professionelle børste er lavet af en blanding af 100% vildsvinehår og Nylon bristler, der er med til at holde dit hår glansfuldt og sundt uden brug af stylingprodukter. Dette sker fordi denne Balmain børste blødgør håret ved at bære talg fra hovedbunden ned til hårspidserne. Når du bruger en Balmain børste som en All Purpose Spa Brush, forhindrer du derfor ophobning af olie i hovedbunden, der er med til at få håret til at se fedtet ud. En anden Balmain børste, der skaber en sund glans og smukt udglattet hår, er en Detangling Spa Brush. Regelmæssig børstning med denne børste opløser knuder, er blid mod hovedbunden samt skaber styrke og smidighed i hårrødderne.

Sæt håret ordentligt med Balmain hår spray

En Balmain hår spray er efter børstning perfekt til både styling og finish. Balmain hår spray fås i form af en Session Spray Medium eller en Session Spray Strong. Disse er henholdsvis medium eller stærke hår sprays, der holder fast i elasticiteten og bevægeligheden i håret. Det gør de ved hjælp af ingredienser såsom Silkeprotein og Argan Oil. De ingredienser, der bruges i en Balmain hår spray er derfor med til at stimulerer fugtighedsretentionen i hårcellen, samtidigt med, at de reparerer og beskytter tørt eller på anden vis svagt hår. En Balmain hår spray dufter desuden utroligt godt. Balmain hår spray benytter nemlig en fantastisk signaturduft, der vækker minder om sommerens varme og bekymringsfrie dage. Du får altså meget mere end bare en hår ,når du vælger hår spray fra Balmain Hair Couture. Dit hår nyder nemlig både godt af nærende ingredienser og dejlige dufte, mens det holder din frisure på plads i mange timer ad gangen. Produktet kan desuden også bruges, hvis dit hår mangler en smule volumen. Du holder bare hovedet ned af, ryster håret og kaster det forsigtigt tilbage. Ønsker du endnu mere volumen, kan du med fordel løfte individuelle hårstrå og spraye under hver enkelt inddeling.

Find hele sortimentet på www.balmainhair.dk, og læs mere om de mange fordele ved at bruge eksklusive produkter fra Balmain Hair Couture.

Relaterede nyheder