Fuldfør dit look med smykker fra www.gottes.dk

Leder du efter en god guldsmed, der kan udvide dit smykkesortiment, uden at det koster en formue? Så kan du med stor fordel kigge forbi en af Gotte’s Sølv & Gulds butikker, som du finder i henholdsvis Aarhus, Kolding, Odense og Kongens Lyngby. Hos Gotte’s Sølv & Guld finder du alt indenfor smykker og du vil med sikkerhed også finde noget, som passer lige til dig.

Populære og tidsløse Dagmarkors i guld og sølv

Du kan også vælge at tage et smut forbi Gotte’s Sølv & Gulds flotte hjemmeside, gottes.dk, hvor du finder hele deres store og flotte udvalg af smykker. Du kan her se deres flotte udvalg af bl.a. de meget klassiske og populære Dagmarkors, der kommer i både sølv og guld udgaver fra enten Museums Kopi Smykker eller Lund of Copenhagen. De flotte Dagmarkors i guld og sølv er et relikviekors, der er 3,4 cm højt og menes at stamme fra Byzans i 1000-tallet og er fundet i en grav i Skt. Bendts Kirke i Ringsted. Dagmarkors i guld og sølv har lige siden Frederik d. 7’s tid været et af de mest populære smykker i Danmark. Hos Gotte’s Sølv & Guld fås de flotte Dagmarkors fra 8 til 18 kt. Guld samt i normalt sølv men også i forgyldt Sterling sølv. Kunne du tænke dig at se nærmere på de populære om Dagmarkors i guld og sølv, så tag et smut ind forbi en af de 4 butikker og hør nærmere.

Få Bering ring til en pris, hvor alle kan være med

Hos Gotte’s Sølv & Guld finder et af Danmarks flotteste udvalg af ringe, herunder den enormt trendy og populære Bering ring, der kommer i alle materialeformer og i forskellige modeller. Du finder lige nu en helt ny kollektikon i butikken fra Bering ringe, hvis prisleje ligger i en kategori, hvor alle kan være med. Tag bl.a. et kig på den flotte Marrakesh Bering ring, der udstyret med en flot hvid inder ring, eller den smukke Arctic Symphony Bering ring, der kommer i den trendy og moderne glitrende rosé guld. Er du mere til det helt klassiske look, så kan du med fordel kigge på den meget elegante Bering ring Arctic Symphony, der er helt fin og enkel i designet og kommer i glitrende guld. Udvalget af de flotte Bering ringe er stort, og det kan derfor kun anbefales, at du selv tager et smut ind forbi en af de fysiske butikker, og prøver en Bering ring på.

Relaterede nyheder