Saga Trim – træningsmaskiner som en Concept 2 romaskine og Bowflex Max Trainer

Saga Trim

Med en Concept 2 romaskine kan du hurtigt forbedre konditionen. Den giver et godt træningsudbytte ligesom almindelige roning, men uden at du behøver at bevæge dig ud på søerne. Se modellerne på sagatrim.dk. Hos Saga Trim finder du også andet træningsudstyr, hvad end du leder efter en motionscykel, en Bowflex Max Trainer eller andre typer af crosstrainere.

Concept 2 romaskine til alle træningsniveauer

Roning er en seriøs konditionsforbedrer. Derfor benytter mange en romaskine indendørs med henblik på at forbedre formen om vinteren, når man ikke altid kan sejle udendørs. Andre mennesker benytter en romaskine uden at have nogen interesse i udendørsroning – blot pga. konditionen. Uanset målgruppe skiller mærket Concept 2 sig ud fra mængden. Det er go-to mærket, når det kommer til en seriøs romaskine, og det er også det brand, man ser i de fleste motionscentre. Saga Trim giver dig en god pris på en Concept 2 romaskine fra forskellige serier af. Saga Trim tilbyder også andre brands som fx fra WaterRower og Kettler. Hvis du er interesseret i at ro indendørs, så tag en prøvetur på en af maskinerne inden køb i den store Saga Trim butik i Herlev med 700 kvadratmeter fyldt med det bedste træningsudstyr på markedet. Det er også muligt at bestille din nye Concept 2 romaskine på sagatrim.dk.

Bestil den populære Bowflex Max Trainer på sagatrim.dk

En anden populær måde at komme i form på er ved at benytte den kendte Bowflex Max Trainer. Du får mere ud af træningen på kortere tid, når du benytter hele kroppen. Saga Trim forhandler den effektive Bowflex Max Trainer, hvor man benytter både arme og ben til at bevæge maskinen. Du får en god træning af musklerne samt formen. Det er motiverende, når det hele tiden går fremad. Der er en grund til, at mange danskere allerede har købt en Bowflex Max Trainer til privat brug. Det er nemt at tage en hurtig og intensiv træning om morgenen, før det hele starter. Hvis man gerne vil se en film eller serie, kan man med fordel stille sig op på sin Bowflex Max Trainer, og tage en længere og mindre intensiv træningssession, hvor man forbrænder en masse kalorier. Køb en Bowflex Max Trainer eller Concept 2 romaskine til privat brug eller erhverv hos Saga Trim i deres fysiske butik eller via sagatrim.dk.

Relaterede nyheder