Få mange timers sjov med Harry Potter merchandise og Spiderman figurer fra superheltenlegetoej.dk

Superhelten Legetøj

Superhelten Legetøj har et hav af forskelligt merchandise og legetøj fra kendte film til salg. Læs bl.a. her om Harry Potter merchandise og om Spiderman figurer her.

Harry Potter merchandise fra alle bøgerne og filmene

Alle kender universet fra Harry Potter bøgerne og filmene, hvor gode og onde hekse og troldmænd kæmper imod hinanden side om side med drager, trolde og havfruer. Der er magiske eliksirer, pengegriske nisser, flyvende koste, talende hatte, magiske spejle, usynlighedskapper og meget mere i de kendte bøger, som første gang udkom i 1977. Der er syv bøger og otte film om den unge helt med det ikoniske lyn-formede ar i panden, som skal beskytte det skrøbelige univers fra den onde halv-døde troldmand Voldemort. Hos Superhelten Legetøj kan du finde et kæmpe udvalg af Harry Potter merchandise i form af både figurer, Lego, autentiske tryllestave, tøj, udklædning, spil, puslespil, strikkeopskrifter, brocher, kasketter og meget mere. Deres Harry Potter merchandise på superheltenlegetoej.dk er inddelt i kategorier, så hvis du fx er fan af Ravenclaw eller Gryffindor så kan du gå specifikt efter disse kollegier. Tjek det enorme udvalg af Harry Potter merchandise på siden og find fx en real-size tryllestav fra præcis den troldmand eller heks, som er din personlige helt eller yndlingsskurk: fx Voldemort, Dumbledore, Hermione eller Sirius Black.

Køb en flot og sej Spiderman figur

Hos Superhelten Legetøj kan du også finde merch og legetøj fra Marvel universet, som har født supehelte som fx Spiderman, Captain America, Iron Man og mange flere. Du kan bl.a. finde mange forskellige fede Spiderman figurer i både store og små størrelser, bl.a. en flot en, hvor han sidder på taget af en af de ikoniske gule taxier fra New York City, som er hans domæne. Der er mange forskellige slags Spiderman merch i butikken, bl.a. paptallerkner, strikketrøjer, sæbebobler, servietter, Lego og meget mere. Køb en sej madkasse med en Spiderman figur på til en ung Spiderman-fan, så bliver der helt sikkert sat smil på læben. Læs meget mere om de mange forskellige seje Spiderman figurer på www.superheltenlegetoj.dk, hvor du kan finde et kæmpe udvalg af Marvel merch.

Relaterede nyheder