Passion og hobby

Når der kommer til personlig passioner og hobbyer, er det som regel ikke et problem, at finde forretninger, som tilsyneladende har hobbyvarer. Problemet opstår nærmere, når man skal finde en butik, som har passion og hobbyvarer af netop den type, som man søger. Herunder har vi på vegne af en række danske hobbyforretninger, udsendt pressemeddelelser, i forsøg på, at give en hjælpende hånd. På den måde, behøves man ikke surfe diverse frimærkesamlerforretninger, når man leder efter modelfly eller omvendt.

Underhold dig selv med en ShengShou Cube 3x3 eller en QiYi Rubik’s terning

MasterCubeStore.dkDet kan være kedeligt at vente på at der sker noget, eller vente på at du kan komme til ved lægen, eller måske når bare venter på at tage af sted. Hos mastercubestore.dk kan du være helt sikker på, at finde det rette med ShengShou Cube 3x3 eller QiYi Rubik’s terning.

Læs mere...

Find alt udstyr til jagt og fiskeri hos Effektlageret

 

Hos Effektlageret kan du finde et bredt udvalg af jagtudstyr og fiskegrej til gode priser. Se bl.a. på en flot Tekut foldekniv til mange formål eller det super gode UL-spinnesæt til en ekstra god pris.

Læs mere...

Ekstra god beskyttelse med Nikwax imprægnering

Sonos

Har man investeret i et par gode, solide jagtstøvler, så mangler man kun én sidste ting. At få dem imprægneret. Det er heldigvis ingen sag, såfremt man blot besøger butikker som Sonos og lignende, og putter en omgang Nikwax imprægnering i kurven. På samme side finder du også en masse andre spændende varer, blandt andet hagl til luftgevær fra en række kendte mærker. Læs mere herunder.

Læs mere...

Stort udvalg af søbolde fra populære mærker

Jyske Golfbolde

Holder du af at spille golf, er du med garanti ofte på udkig efter en hjemmeside, der har et stort udvalg af tilbehør til golf. Derfor kan du med stor fordel tage et kig på hjemmesiden jyskegolfbolde.dk, hvor jyskegolfbolde.dk giver dig indblik i deres store udvalg af tilbehør til golf, som fx golfbolde og Callaway søbolde.

Læs mere...

Her finder du bl.a. jagtknive og produkter til våbenpleje

Hvis man godt kan lide at gå på jagt, men man lige mangler det rette tilbehør til den næste tur i skoven, så bør man helt sikkert besøge Jagt & Vildt. Her forhandles der blandt andet jagtknive i den bedste kvalitet og diverse ting til våbenpleje. Man kan kigge nærmere på udvalget ved at klikke her på www.jagtogvildt.dk.

Jagt & Vildt

Læs mere...

Køb DROPS garn og strikkepinde i høj kvalitet hos Garnværkstedet

Om det er sommer eller vinter, forår eller efterår, så er det altid en god tid for at strikke. Og for de strikkeglade er der altid et næste strikkeprojekt, som blot venter på at blive lavet. Søger du inspiration til nye strikkeprojekter, garn til dit næste projekt eller strikkepinde for overhovedet at komme i gang, så kan de hjælpe dig hos Garnværkstedet. Hos Garnværkstedet finder du et kæmpe sortiment at forskelligt garn i alle regnbuens farver. Særligt populært er DROPS garn, Filcolana garn, Geilsk garn, Lana Grossa garn og Mayflower garn, men hos garnværkstedet har de også garn fra andre mærker, hvis du søger garn fra en helt specifik producent.

Garnværkstedet

Læs mere...

Køb strikkekit til dit barn hos Knithouse.dk

Er du interesseret i at begynde at strikke, så er denne hjemmeside lige her www.knithouse.dk det helt rette sted at starte, idet Knithouse har et stort udvalg af garn såsom Sandnes garn i uld og strikkeopskrifter såsom strikkekit til børn.

knithouse

Læs mere...

Bestil et lederkursus med fokus på ledelsesudvikling hos Stifinder

Stifinder

Hvis man gerne vil udvikle sig som leder, så kan det klart anbefales, at man kigger ind forbi Stifinder. Her tilbydes der nemlig et lederkursus om blandt andet ledelsesudvikling, så man helt sikkert kan optimere sin ledelse både på arbejdspladsen og i sit private liv. Man kan blive meget klogere på det hele ved at klikke ind på hjemmesiden www.stifinder.net.

Læs mere...

Billige fiskekroge og Powerbait til ørredfiskeri

Billigt Fiskegrej

Hos Billigt Fiskegrej har man tilsyneladende en mission om at gøre det så billigt som muligt, at være lystfisker. Faktum er i hvert fald, at butikken i skrivende stund har et af de bedste udvalg af billige fiskegrejer online, blandt andet fiskekroge, billig powerbait samt mange andre typer grej man har brug for, til alle slags fiskeri. Her i artiklen finder du et par gode grunde til at købe dine fiskekroge, samt billig powerbait, hos Billigt Fiskegrej.

Læs mere...

Køb jersey stof og andre metervarer til skarpe priser hos Stofdepotet.dk

Stofdepotet.dkUanset om du er en haj til at sy eller blot er en nybegynder med interesse for syning, bør du ikke snyde dig selv for et kig hos Stofdepotet.dk. Denne forhandler har alt, hvad dit kreative jeg drømmer om. Deres udvalg byder på metervarer inden for alt lige fra jersey stof til fleece og frotté. Bliv inspireret til dit næste syprojekt på www.stofdepotet.dk.

Læs mere...