Passion og hobby

Når der kommer til personlig passioner og hobbyer, er det som regel ikke et problem, at finde forretninger, som tilsyneladende har hobbyvarer. Problemet opstår nærmere, når man skal finde en butik, som har passion og hobbyvarer af netop den type, som man søger. Herunder har vi på vegne af en række danske hobbyforretninger, udsendt pressemeddelelser, i forsøg på, at give en hjælpende hånd. På den måde, behøves man ikke surfe diverse frimærkesamlerforretninger, når man leder efter modelfly eller omvendt.

Køb DROPS garn og strikkepinde i høj kvalitet hos Garnværkstedet

Om det er sommer eller vinter, forår eller efterår, så er det altid en god tid for at strikke. Og for de strikkeglade er der altid et næste strikkeprojekt, som blot venter på at blive lavet. Søger du inspiration til nye strikkeprojekter, garn til dit næste projekt eller strikkepinde for overhovedet at komme i gang, så kan de hjælpe dig hos Garnværkstedet. Hos Garnværkstedet finder du et kæmpe sortiment at forskelligt garn i alle regnbuens farver. Særligt populært er DROPS garn, Filcolana garn, Geilsk garn, Lana Grossa garn og Mayflower garn, men hos garnværkstedet har de også garn fra andre mærker, hvis du søger garn fra en helt specifik producent.

Garnværkstedet

Læs mere...

Bestil et lederkursus med fokus på ledelsesudvikling hos Stifinder

Stifinder

Hvis man gerne vil udvikle sig som leder, så kan det klart anbefales, at man kigger ind forbi Stifinder. Her tilbydes der nemlig et lederkursus om blandt andet ledelsesudvikling, så man helt sikkert kan optimere sin ledelse både på arbejdspladsen og i sit private liv. Man kan blive meget klogere på det hele ved at klikke ind på hjemmesiden www.stifinder.net.

Læs mere...

Billige fiskekroge og Powerbait til ørredfiskeri

Billigt Fiskegrej

Hos Billigt Fiskegrej har man tilsyneladende en mission om at gøre det så billigt som muligt, at være lystfisker. Faktum er i hvert fald, at butikken i skrivende stund har et af de bedste udvalg af billige fiskegrejer online, blandt andet fiskekroge, billig powerbait samt mange andre typer grej man har brug for, til alle slags fiskeri. Her i artiklen finder du et par gode grunde til at købe dine fiskekroge, samt billig powerbait, hos Billigt Fiskegrej.

Læs mere...

Køb jersey stof og andre metervarer til skarpe priser hos Stofdepotet.dk

Stofdepotet.dkUanset om du er en haj til at sy eller blot er en nybegynder med interesse for syning, bør du ikke snyde dig selv for et kig hos Stofdepotet.dk. Denne forhandler har alt, hvad dit kreative jeg drømmer om. Deres udvalg byder på metervarer inden for alt lige fra jersey stof til fleece og frotté. Bliv inspireret til dit næste syprojekt på www.stofdepotet.dk.

Læs mere...

Lokkekald og lokkefugle i flere varianter af god kvalitet

Jagtkiosken.dk

Jagtkiosken.dk er den perfekte butik at besøge, når man skal købe næsten alle typer udstyr til jagt. Butikkens ejere har tydeligvis forstand på sagerne, og har sat et solidt katalog sammen i løbet af årene. Samtidigt kommer der hele tiden nye spændende varer til. Besøger du butikken, så kan du blandt andet købe lokkekald i flere varianter samt smarte Sillosocks lokkefugle. Læs mere om begge dele herunder.

Læs mere...

Find en plantevæg, og kig på udvalget af højbede på hjul

GRÖNFELD

Få et grønnere hjem! Hos GRÖNFELD har de sammensat et udvalg af opbevaringsgenstande til planter, og du kan fx finde en plantevæg på hjemmesiden, eller klikke dig frem til højbede på hjul eller med andre features som sneglekant.

Læs mere...

Find bl.a Lammy Yarns og Viking Garn hos Strikkes.dk

Når du besøger Strikkes.dk, så kan du være helt sikker på, at du kommer til at se nogle af de klart bedste og mest kvalitetsprægede strikkeprodukter, som findes på markedet. Det skyldes, at alle produkterne er nøje udvalg af medarbejderne bag Strikkes.dk. De har nemlig en stor erfaring indenfor branchen, og kan derfor vælge de bedste produkter og leverandører.

Læs mere...

Køb en tørdragt til dykning eller andet dykkerudstyr hos Ocean Dive

Ocean DiveUdstyr er alfa omega når det kommer til dykning og hos Ocean Dive står de klar til at hjælpe dig med at finde det rette dykkerudstyr fra A til Z. Det store udvalg byder blandt andet på tørdragter til dykning, masker, flasker, regulatorsæt og meget mere.

Læs mere...

Find alt til heste som urter og spanske ridestøvler hos Contact Saddlery

Mangler du produkter til heste i bevægelse, så har Contact Saddlery gode urter til heste. Besøg dem her www.contact-saddle.com. Her finder du også spanske ridestøvler og andet kvalitetsbeklædning, som kan gøre dine rideture komfortable.

Læs mere...

Rejser til Rhinen og Rüdesheim samt Dresden

Ans Rejser

Leder du efter en rejse til Tyskland? Hos Ans Rejser er de Tyskland eksperter, og der er fx rejser til Rhinen og Rüdesheim samt Dresden. Hvis du vil opleve det bedste af Tyskland, så start med at klikke ind på www.ansrejser.dk.

Læs mere...