Hus og Have

Indret dit nye badeværelse i København med rådgivning fra Shape House

Shape House er en af Sjællands førerende forhandlere af badeværelsesartikler, der med sin 800m2 store butik, lokaliseret lige udenfor København, nærmere bestemt i Rødovre, tilbyder et af Hovedstadsområdets største og eksklusive udvalg af alt fra komplette badeværelser, fliser, badeværelseartikler, armaturer og tilbehør. Virker dette tiltalende og som noget for dig, så giv deres hjemmeside, shapehouse.dk, et besøg.

Hus og Have

Find pander og gryder i suveræn kvalitet hos Gastrolux

Uanset om man er professionel kok, eller man bare går lidt mere op i madlavningen derhjemme end gennemsnittet, så er det ekstra lækkert at have noget ordentlig køkkenudstyr stående. I den forbindelse skal der lyde en varm opfordring om at tage et kig på Gastrolux, som har lang erfaring med netop at designe godt og solidt køkkenudstyr, ikke mindst når det gælder gryder i aluminium og pander i aluminium. Læs mere om mærket og produkterne herunder.

Gaver og Bolig
Hus og Have

Flotte gulvlamper og design fra Kay Bojesen på gaverogbolig.dk

Hos Gaver og Bolig kan du hente masser af inspiration, hvad end du leder efter en gave til kæresten eller svigermor, eller det er tid til at forkæle dig selv lidt med flot design fra Norden. Der sælges flere typer af lamper inkl. gulvlamper, og du finder også masser af brugskunst og pyntende genstande fra Kay Bojesen, Holmegaard, Lyngby Porcelæn og andre kendte mærker.

Hus og Have

Her finder du bl.a. en daybed og en futon i høj kvalitet

Hos Blue Moon Futon brænder de for den gode nats søvn. Derfor finder du kun senge og andre møbler i upåklagelig kvalitet, som helt sikkert bidrager til en god nattesøvn. Uanset hvilken indretningsstil du har derhjemme, kan du finde alt lige fra en futon til en daybed, som vil passe perfekt ind i dit hjem. Undersøg det store udvalg på www.bluemoon.dk.

ildfasteSten.dk
Hus og Have

Stort udvalg af ildfaste sten og ildfast mørtel her

Ildfastesten.dk udbyder et bredt udvalg af forskellige produkter indenfor ildfaste materialer. Denne hjemmeside er den helt rigtige for dig, som er vild med gør det selv, eller som er på udkig efter en kreativ løsning indenfor diverse ovne. Hos ildfastesten.dk kan du eksempelvis gå på opdagelse efter de helt rigtige ildfastesten, her finder du et bredt udvalg af forskellige sten, og du kan derfor med garanti finde netop lige de sten som passer til din smag. På hjemmesiden finder du også ildfast mørtel, som bruges til at beskytte murværk og sten mod direkte varme. Lyder det som noget for dig, så læs mere herunder.

Hus og Have

Japansk røgelse og Feng Shui krystaller hos GodKarmaShop.dk

Der er flere gode grunde til at kigge forbi GodKarmaShop.dk, hvis du godt kan lide diverse former for alternativ behandling, engle og et liv i harmoni. Butikken har nemlig samlet et bredt og spændende udvalg af produkter, som kan hjælpe dig med at få et liv i perfekt balance. Det store udvalg, de fair priser og god kundeservice er alle med til at gøre butikken et besøg værd. Læs mere herunder.